Jump to content

tibiole

ViP
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tibiole last won the day on Október 26 2012

tibiole had the most liked content!

Community Reputation

71 Szegény

About tibiole

 • Rang
  Anya megengedte

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulálunk CLE! SZép munka volt!
 2. tibiole

  Amikor a megrendelő nem fizet

  Egy hírportálon olvastam, hogy egy vállalkozónak nem fizette ki a tartozását a megrendelő egy családiház építés kapcsán. A hir.ma postja elég diszkréten mutatta be az esetet, mivel a nevét nem és a lakcímét sem közölte a "megrendelőnek" a cikk. forrás: hir.ma/belfold/hogyan-verd-at-a-vallalkozot-vagy-hogyan-epits-csaladihazat-szinte-ingyen/20115 A történet annyi, hogy rendel egy ember egy házat, akinek pénze nem igazán van, de ahhoz van mersze, hogy visszaéljen a rendőrségi magas beosztásával és kisemmizze a vállalkozót. Mivel ismerem a helyet és a környéket én tudom, hogy ez a ház Tinnyén található és a gazdája egy magas rangú rendőrségi vezető. A vállalkozótól a munkát megrendelte, de a számlát nem fizette ki a megrendelő, majd elkérte a használatbavételi engedély dokumentumait, melyek azért kellettek, hogy a hitelét teljesen mértékben fel tudja a banktól venni. Azt ígérte a vállalkozónak, hogy ha a pénzt megkapta a banktól, akkor fizetni fog. Ez az a családiház Tinnyén, melyet a magasrangú rendőr nem fizetett ki. A pénzt a megrendelő felvette, de a vállalkozónak semmit sem fizetett ezután. Gyakorlatilag a hír szerint 10 millió forint a tartozása, mely már több mint 5 éves történet. A vállalkozó nem tud bíróságra menni, mert kisemmizték. Ugye a bíróságon százezreket kell perkálni azért, hogy elinduljon egy per. De ez az ügy nem állt meg itt. A vállallkozót a megrendelő internetes fórumokon csalónak nevezte, valamint utólag megkifogásolta a munkákat, melyeket korábban már átvett. Persze arról nem beszél a magasrangú rendőri vezető, hogy aki nem fizetett a munka fejében az pont ő maga volt és a vállalkozó semmit sem kapott a munkájának fejében. Mi a rendőrségi és egyéb hatalmi visszaélésről a a véleményetek???
 3. Hamarosan indítjuk a PirateClub magazinunkat, mely a fórumon is folyamatosan taglalt témákban fog friss hírekkel szolgálni a látogatóknak. Olyan bloggereket keresünk, akik vállalják, hogy heti szinten 2-3 egyedi postot tudnak készíteni a PirateClub számára. - Feltétel: Wordpress szerkesztői gyakorlat. A magyar helyesírás hibátlan használata. Heti szinten 2 óra szabadidő cikkírásra. - Előny, de nem feltétel: Tapasztalat cikkek készítésében. Jelentkezni PM üzenetben lehetséges. Általános kérdéseket itt is fel lehet tenni. Pár mondatot írj magadról. Ha pedig már írtál máshol is, azt is említsd meg. Várjuk jelentezéseteket!
 4. Elképesztő mutatványt hajtott végre a Red Bull versenyén egy kerékpáros. Még nézni is fáj ezt a mutatványt. Forrás: [Hidden Content]
 5. Jelöljétek meg hogy "Nem Spam" és akkor remélhetőleg nem rakja többet oda!
 6. Levelező működik, ha esetleg nem kapnád meg, nézd meg a spam részben is..
 7. tibiole

  Ötletek A Fórumhoz

  Elérhetővé tettük újra.
 8. Sajnos ez a rendszer korlátai miatt nem megoldható.
 9. Az alap kinézeten már javítottuk, a többin is fogjuk!
 10. Facebookos regisztrációs és bejelentkezés hozzáadva!
 11. Hírnévpont adás javítva minden csoport számára engedélyezve!
 12. Az sajnos kikerült, mert több kezdő felhasználó, új válasz helyett, új témát hozott létre.
 13. Szabályzat linkjét is javítottuk. Várjuk az újabb bejelentéseket hibákkal kapcsolatban!
 14. Még csak az "Elegáns" kinézetnél érhető el, folyamatosan dolgozunk, türelem!
×