Jump to content

csuri60

Törzstag
 • Pontszám

  31
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

2 Semleges

About csuri60

 • Rang
  Zsebibaba

Legutóbb itt jártak

61 profil megtekintés
 1. Köszönöm szépen a könyveket. Jó párat letöltöttem. A Barta Angel - Titkos szerelmi affér Párizsban-t egyik helyről sem tudtam letölteni.
 2. csuri60

  Kazuo Ishiguro - Ne engedj el (2005)

  Szeretnék valami útmutatót kérni a letöltéshez. Köszönöm
 3. Tisztelt Feltöltő "Nincs ily nevű fájl." Ellenőrizd légyszíves. Köszönöm
 4. Szia! Tegnap óta ilyen hibaüzenet miatt nem tudok letölteni. Kiszolgáló nem érhető el.
 5. Nekem is ugyanez a bajom, ha bemásolom a linket a böngésző címsorába, akkor megjelenít egy csomó honlapot, és nem a letöltő felületet dobja ki. Természetesen a megjelenítettek között nincs ott, ahonnan letölthetnék. Azt hittem, ezt csak a google csinálja, de most feltelepítettem a mozillát, az is ugyanez.
 6. Köszönöm szépen majd kipróbálom ismét
 7. Szép jó estét Laco80! Most próbálkoztam olyan letöltéssel, ami tegnapelőtt még sikerült. Most ez sem jön le. Miért. Válaszod köszönöm
 8. Sajnos nem tudom letölteni. Azt írja ilyen elérési út nem található.
 9. A tegnapi kb. másfél órás karbantartás eredményeként semmit letölteni nem tudok /be vagyok jelentkezve/. Folyamatosan átirányít a chromra. Hogyan tudnék mégis letölteni? Válaszod köszönöm
 10. Köszönöm az újabb könyveket.
 11. Köszönöm a feltöltéseket, csak a fele volt meg. Várom a folytatást. Kár, h a file-upload nem működik: file not fund.
 12. Megint sikerült néhány érdekes könyvet találnom. Köszönöm szépen
 13. Köszönöm szépen a tanácsokat.
 14. Szervusztok letöltő társaim! A filedwon.info-ról való letöltés során a chrom nem engedi letölteni a fájlokat, mert vírus, kémprogramok veszélyét sejteti. A modzilla is hasonlóval fenyeget, de legalább hagy egy lehetőséget, hogy én döntsek, mit akarok. Eddig a letöltés lehetőségét választottam. Tény, hogy kéretlenül feltelepült a /nem tudom helyesen hogy kell írni/ mcafe vírusírtó Arra lennék kíváncsi, szerintetek mennyire komoly ez a fenyegetés? Üdv.
 15. Köszönöm a könyveket. Mára ismét "BIZTONSÁGOS" titulust kapott a file-upload a chromtól.
×