Jump to content

atiskom

Veterán
 • Pontszám

  8
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

0 Semleges

About atiskom

 • Rang
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. atiskom

  Melyik külföldi városban élnétek szivesen?

  egyértelmű hogy Las Vegas
 2. atiskom

  Felsőoktatás helyett

  hiány szakmát végeztem el (kőműves),egyéni vállalkozó vagyok . Azt csinálom amit szeretek és annyiért, amennyit nem szégyellek elkérni . Áprilistól szeretettel várnak az osztrákok.
 3. atiskom

  A nagy POKER téma

  hát a fix limites cash game a kedvencem csak sajnos egyre kevebben játszuk ! cashet csak a rake miatt játszom .Általában söt mindig Short stack startegyt tolom,tehát 20 nagyvaknyi öszeggel ülök be, 25 nagyvakra felmegyek akkor irány a következö asztal!lapoknak csak kb a 10 százalékát játszom meg ,de azt agreszivan! amugy Mtt ket tolok (több asztalos versenyek ) meg Donokat (dupla v semmi). oldalaim : pokerstars- tele van fishel paradise :ez a fö oldalam ez a kedvencem ,bár sztem az Sng-ék itt elég nehezek,itt nagyon jok az Mtt -k Everest :ajánlom minden kezdönek aki ki akarja bróbálni élesben ,befizetés nélkül ! mansion :sajnos elég sok jo játékos bwin : itt kezdtem anno ,csak átpártoltam a paradisére limitek : mivel betartom a bankroll mendzsmentet söt : sng :5euro cash :NL 25 Mtt:2 euro szoftvert a Holdem manegert használom .
 4. atiskom

  A nagy POKER téma

  átlag napi 4-5 orát játszom 10 -12 asztalon. A poker nem szerncsejáték ! _ha az lenne akkor a pokerversenyek mellet. rulett versenyeket is rendeznének!
 5. atiskom

  Processzor Tuning

  Szasztok! Asrock alive nf7g hd ready deszkám van, amd 3500+ os procival, 2 db 1giga kingmax rammal /dualban/ Mit tudok ebből kihúzni? /Eddig 2.74ghz-en stabil/ Ennyi ramnál aszonták nem kell lapozófájl! biztos? Köszi mkinek a segitséget!
 6. atiskom

  M.o.N.o.L.o.G. - Kérj filmet, gyors válasz!

  Ez naon franko!!
 7. atiskom

  KÉNYSZERZUBBONY!!!

  -Mi az? -feldobod szendvics, leesik szalvéta? -Tetöfedö reggelije.
×